Transportvisie.nl
/

Informatie over transport en vervoer

 

Welkom op transportvisie.nl

Informatie over transport en vervoer

In de wereld van transport is innovatie aan de orde van de dag. Het kan altijd efficiënter, sneller, goedkoper en duurzamer. Deze website probeert inzicht te geven in de laatste innovaties en waar de ontwikkelingen naartoe gaan.

Vervoer en transport worden vaak als equivalent gezien, echter transport omvat formeel het totaal van activiteiten op het gebied van vervoer, opslag, overslag en informatie bij het verplaatsen van goederen of producten van oorsprong tot bestemming. Vervoer maakt dus formeel onderdeel uit van transport, het gedeelte van transportactiviteiten waarbij de goederen of producten met een vervoermiddel naar elders worden verplaatst.

In grote lijnen wordt onderscheid gemaakt in goederenvervoer en personenvervoer. Hiervoor geldt dan ook aparte wet- en regelgeving. Innovaties richten zich veelal op een van deze twee gebieden. Transportvisie.nl is momenteel nog in aanbouw.

En als u contact wilt opnemen, klikt u gewoon op Contact.

 

Transportvisie.nl - transport over water

Transport over water

Zeetransport en binnenvaart

Zeetransport en binnenvaart zijn bijvoorbeeld niet snel, maar vaak wel goedkoper dan bijvoorbeeld luchttransport. Het is een duurzame vorm van transport. Bedenk wel dat een haven vaak niet in de buurt is van de plaats waar uw goederen uiteindelijk naar toe moeten. U zult dan nog transport over de weg moeten regelen om de goederen op de plaats van bestemming te krijgen. Dat betekent tijdverlies en extra kosten.

Watersport

De ontwikkeling van transport over water is samen gegaan met het uitgroeien van de watersport markt. Transport drinkwater antivries, transport antivries boot. Innovaties in de transport wereld worden toegepast in de watersport branche en andersom. De twee gaan dus geel goed samen en profiteren van elkaar.

Support

Jachten bij yachtcharter holland .

Transport over land

Vervoer over de weg

Vervoer over land is vooral geschikt voor het transport van kleine volumes aan goederen binnen Europa en Noord-Afrika. Vervoer over de weg is vaak snel en flexibel. Een vrachtwagen kan de goederen vaak bij uw klant voor de deur afleveren. Goede acculaders beter voor onderweg . Maar vrachtwagens kunnen last hebben van files op de weg. Bij zonnig weer hebben ze vaak raamfolie tegen de zon. En op zondagen mogen vrachtwagens in Duitsland niet rijden.

Truckers gebruiken steeds vaker modern gereedschap om het werk efficiënt te kunnen uitvoeren zoals truck app en de Auto accu tester .

Vervoer per spoor

Vervoer per trein is vooral geschikt voor bulkgoederen. Maar transportverzekering Dutch Credit Brokers niet overal zijn rails en stations. Ook bij vervoer per spoor is vaak nog transport over de weg nodig om de goederen bij uw klant te krijgen.


Transportvisie.nl - transport door de lucht

Transport door de lucht

Luchttransport

Luchttransport wordt vaak gebruikt als de goederen snel vervoerd moeten worden, bijvoorbeeld als u bederfelijke goederen zoals fruit of bloemen wilt vervoeren. Maar de capaciteit van vliegtuigen is beperkt en de kosten zijn relatief hoog. Achteruitrijcamera voor elk voertuig, Achteruitrijcamera setMaxi Cosi. Net als bij vervoer over water moet u bij luchttransport daarna de goederen nog naar de plaats van bestemming brengen, bijvoorbeeld door transport over de weg. 

Transportvisie.nl - luchttransport
Enkele tips: seatsandsofas , allgifts , Led breedstraler , wandlampen , spanbandenopmaat.nl 

Personenvervoer wordt in grote lijnen onderscheiden in particulier personenvervoer (auto, motor, fiets, boot, privéjet, kinderwagen) en collectief personenvervoer (openbaar vervoer (zoals treinvervoer, OV te water, stads- en streekvervoer) besloten busvervoer (bijvoorbeeld dagtochten), taxivervoer en watertaxi, taxi den haag.

Goederenvervoer is het verplaatsen van goederen (vracht) over de weg per vrachtauto, over het water per schip, over spoorrails per trein (vaak een aparte goederentrein), door de lucht per vliegtuig en door pijpleidingen. Containers huren bij Logic Waste , Puincontainer hurenGoederenvervoer kan deel uitmaken van logistieke dienstverlening. Voor reclame zal men soms een scrolla! website laten maken.

Goederen worden met diverse middelen getransporteerd zoals vracht, container, tank, koeling en bulk. Voorbeelden Verhuisbedrijf Harteveld - Piano Transport maar ook Kaspers Transport en natuurlijk Beroepsvervoercollege: Transportvergunning.

 

<<  Powered by Rusty  -  Contact met de beheerder  >>